bewaar
Driekleurenbloemkool
Driekleurenbloemkool
bewaar

Driekleurenbloemkool

Een waar groentefeest: driekleurenbloemkool met een tomatendip.

15 min. bereiden
5waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

pakket minigroente koolmix

125 ml

crème fraîche

4 el

tomatenketchup

1 el

verse bieslook

Een waar groentefeest: driekleurenbloemkool met een tomatendip.

Aan de slag

1

Verdeel de groente in kleine roosjes, kook in 4 min. in kokend water beetgaar en giet af. Spoel onder koud stromend water en verdeel over een schaal.

2

Meng ondertussen de crème fraîche en ketchup in een kom. Snijd de bieslook fijn en bestrooi de tomatendip ermee.

3

Gril de groente 3 min. op de plaat van het gourmetstel. Keer regelmatig. Serveer met de tomatendip.

bereidingstipJe kunt de groente en romige tomatendip 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast, bestrooi de dip voor het serveren met de bieslook.