bewaar
Naan gevuld met kip tikka masala
Naan gevuld met kip tikka masala
bewaar

Naan gevuld met kip tikka masala

Heel even de keuken in en je waant je in India.

15 min. bereiden
213waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

arachideolie

300 g

kipfiletreepjes

425 g

tikka masala saus in pot

300 g

spinazie (gewassen)

2

komkommers

100 ml

natuurazijn

300 ml

kraanwater

½ tl

zout

560 g

mininaan koriander/knoflook

Heel even de keuken in en je waant je in India.

Aan de slag

1

Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip in 3 min. rondom bruin. Schenk de tikka masala erbij en laat 12 min. op laag vuur zachtjes koken. Voeg de laatste 2 min. de spinazie toe.

2

Schaaf ondertussen de ongeschilde komkommers in de lengte in lange repen. Doe in een kom en meng met de azijn en het water. Breng op smaak met peper en het zout. Schep regelmatig om.

3

Bereid ondertussen de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4

Snijd ze open en vul ze met het kip-spinaziemengsel. Serveer met de komkommersalade.

tip

combinatietipHoud je van pittig? Voeg 1 in ringetjes gesneden rode peper toe aan de komkommersalade.