Varkensreepjes in pikante saus

Varkensvlees op z'n Aziatisch: met pittige cayennesaus, gember en mihoen.

470 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil en rasp de gember. Verhit de olie in een wok en fruit hierin de gember 1 min. Voeg de varkensreepjes toe en roerbak 3 min. op hoog vuur.

  2. Voeg de Japanse wokgroente, cayenne kruidensaus en het water toe en roerbak alles nog 5 min.

  3. Bereid ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de koriander fijn. Hak de cashewnoten grof. Serveer de pittige varkensreepjes met de mihoen en bestrooi met de koriander en cashewnoten.

  • Gember gebruiken

    Instructievideo - 01:26 min.

Varkensreepjes in pikante saus

Varkensvlees op z'n Aziatisch: met pittige cayennesaus, gember en mihoen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig