bewaar
Varkensreepjes in pikante saus
Varkensreepjes in pikante saus
bewaar

Varkensreepjes in pikante saus

Varkensvlees op z'n Aziatisch: met pittige cayennesaus, gember en mihoen.

15 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 cm

verse gember

2 el

traditionele olijfolie

300 g

varkensreepjes

800 g

Japanse wokgroente

8 el

cayenne kruidensaus pikant

50 ml

kraanwater

400 g

verse mihoen

7½ g

verse koriander

4 el

gezouten cashewnoten

Varkensvlees op z'n Aziatisch: met pittige cayennesaus, gember en mihoen.

Aan de slag

1

Schil en rasp de gember. Verhit de olie in een wok en fruit hierin de gember 1 min. Voeg de varkensreepjes toe en roerbak 3 min. op hoog vuur.

2

Voeg de Japanse wokgroente, cayenne kruidensaus en het water toe en roerbak alles nog 5 min.

3

Bereid ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de koriander fijn. Hak de cashewnoten grof. Serveer de pittige varkensreepjes met de mihoen en bestrooi met de koriander en cashewnoten.

tip

Gember gebruiken

Instructievideo - 01:26 min.