bewaar
Ketjap-sesam varkensreepjes met noedels
Ketjap-sesam varkensreepjes met noedels
bewaar

Ketjap-sesam varkensreepjes met noedels

Deze Aziatische maaltijd met gegrilde varkensreepjes is binnen 15 minuten klaar en oh zo lekker.

15 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

2 personen

260 g

varkensfiletlapje

5 el

woksaus ketjap sesam

125 g

egg noodles

4 cm

verse gember

1 el

(arachide)olie

380

Aziatische groente shiitake-komkommer

1

bosui

30 g

gezouten cashewnoten

Dit heb je nodig

  • grillpan

Deze Aziatische maaltijd met gegrilde varkensreepjes is binnen 15 minuten klaar en oh zo lekker.

Aan de slag

1

Verhit de grillpan zonder olie of boter. Gril de varkensfiletlapjes in 8 min. gaar, keer halverwege. Neem uit de pan, bestrijk met 3 el ketjap-sesamwoksaus en snijd in reepjes.

2

Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil de gember en snijd fijn. Verhit de olie in een wok en roerbak de gember en groente, behalve de paksoi, 4 min. Voeg de rest van de woksaus toe en verwarm 1 min.

3

Giet de noedels af en meng samen met de achtergehouden paksoi met de groente. Schep goed door en verwarm nog 1 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4

Snijd ondertussen de bosui in ringetjes en hak de cashewnoten grof. Verdeel de noedels over diepe borden en verdeel de filetreepjes erover. Garneer met de bosui en cashewnoten.