
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
Makkelijk eenpansgerecht uit de oven.
455 kcal (voedingswaarden)
15 min. bereiden
15 min. oventijd
Ingrediënten
4 personen
295 g
geroosterde rode paprika's in pot
370 g
tonijnstukken in water
2
rode uien
450 g
Provençaalse aardappelpartjes
130 g
zongedroogde tomaten in pot
6
middelgrote eieren
2 el
traditionele olijfolie
Dit heb je nodig
ovenvaste koekenpan
Makkelijk eenpansgerecht uit de oven.
Aan de slag
1
Verwarm de oven voor op 220 °C. Laat de paprika uitlekken en snijd in repen. Laat de tonijn uitlekken. Snijd de uien in halve ringen. Meng in een kom de aardappelpartjes, paprika, tonijn, zongedroogde tomaat en uienringen met de eieren. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
2
Verhit de olie op hoog vuur in de ovenvaste koekenpan en schep het eimengsel erin. Bak ca. 15 min. in de oven, waarvan de laatste 2 min. op de grillstand.
combinatietipLekker met rucola.