bewaar
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
bewaar

Aardappeltortilla tomaat en tonijn

Makkelijk eenpansgerecht uit de oven.

15 min. bereiden
15 min. oventijd
60waarderingen

Ingrediënten

4 personen

295 g

geroosterde rode paprika's in pot

370 g

tonijnstukken in water

2

rode uien

450 g

Provençaalse aardappelpartjes

130 g

zongedroogde tomaten in pot

6

middelgrote eieren

2 el

traditionele olijfolie

Dit heb je nodig

  • ovenvaste koekenpan

Makkelijk eenpansgerecht uit de oven.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Laat de paprika uitlekken en snijd in repen. Laat de tonijn uitlekken. Snijd de uien in halve ringen. Meng in een kom de aardappelpartjes, paprika, tonijn, zongedroogde tomaat en uienringen met de eieren. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

2

Verhit de olie op hoog vuur in de ovenvaste koekenpan en schep het eimengsel erin. Bak ca. 15 min. in de oven, waarvan de laatste 2 min. op de grillstand.

tip

combinatietipLekker met rucola.