bewaar
Eicurry met vadouvan
Eicurry met vadouvan
bewaar

Eicurry met vadouvan

Vadouvan is een mild Indiaas kerriemengsel, het geeft deze curry een heerlijk zachte smaak.

15 min. bereiden
95waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

snelkookzilvervliesrijst

4

middelgrote eieren

300 g

koelvers broccoliroosje

2 el

zonnebloemolie

2½ el

Euroma Original spices by Jonnie Boer Vadouvan

400 ml

kokosmelk

250 g

cherrytomaten

15 g

verse koriander

Vadouvan is een mild Indiaas kerriemengsel, het geeft deze curry een heerlijk zachte smaak.

Aan de slag

1

Breng een pan water aan de kook, voeg de rijst en eieren toe en kook 8 min. Neem de eieren uit de pan en laat schrikken onder koud stromend water. Giet de rijst af en laat met de deksel op de pan 5 min. staan.

2

Snijd ondertussen de broccoliroosjes in vieren. Verhit de olie in een wok en roerbak de vadouvan ½ min. Voeg de broccoli toe en roerbak 1 min. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Laat op middelhoog vuur 5 min. koken. Halveer de tomaten, voeg toe en verwarm nog 1 min. Breng op smaak met zout.

3

Pel ondertussen de eieren en halveer ze. Leg de eieren in de curry en serveer met de rijst en koriander.