bewaar
Eicurry met vadouvan
Eicurry met vadouvan
bewaar

Eicurry met vadouvan

Vadouvan is een mild Indiaas kerriemengsel, het geeft deze curry een heerlijk zachte smaak.

15 min. bereiden
97waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

snelkookzilvervliesrijst

4

middelgrote eieren

300 g

koelverse broccoliroosjes

2 el

zonnebloemolie

2½ el

Euroma Original spices by Jonnie Boer Vadouvan

400 ml

kokosmelk

250 g

cherrytomaten

15 g

verse koriander

Vadouvan is een mild Indiaas kerriemengsel, het geeft deze curry een heerlijk zachte smaak.

Aan de slag

1

Breng een pan water aan de kook, voeg de rijst en eieren toe en kook 8 min. Neem de eieren uit de pan en laat schrikken onder koud stromend water. Giet de rijst af en laat met de deksel op de pan 5 min. staan.

2

Snijd ondertussen de broccoliroosjes in vieren. Verhit de olie in een wok en roerbak de vadouvan ½ min. Voeg de broccoli toe en roerbak 1 min. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Laat op middelhoog vuur 5 min. koken. Halveer de tomaten, voeg toe en verwarm nog 1 min. Breng op smaak met zout.

3

Pel ondertussen de eieren en halveer ze. Leg de eieren in de curry en serveer met de rijst en koriander.

Eicurry met vadouvan

Vadouvan is een mild Indiaas kerriemengsel, het geeft deze curry een heerlijk zachte smaak.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig