Ba­mi met kip

Dagje Aziatisch met kip en knapperige groente uit de wok.

(77) waardeer
aziatisch hoofdgerecht Dagje Aziatisch met kip en knapperige groente uit de wok. 4 personen
2 77

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • grillpan

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng de kipfilethaasjes met 2 el olie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit de grillpan en gril de kip in 6 min. gaar. Keer halverwege.
  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en roerbak de sambal en groente 4 min. Voeg de taugé toe en roerbak nog 2 min. Breng op smaak met de ketjap.
  3. Bereid ondertussen de satésaus en mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de bami met de gegrilde kipfilet en pindasaus.

combinatietip:

Lekker met seroendeng.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 655 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 24 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 1.590 mg
  • vezels 6 g
Tags
Pittigheid
Ook te zien in

Bami met kip

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ba­mi met kip

1
1
  • 345 g kipfilethaasjes
  • 2 el wokolie

Meng de kipfilethaasjes met olie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit de grillpan en gril de kip in 6 min. gaar. Keer halverwege.

2
2
  • 2 el wokolie
  • 1 el sambal oelek
  • 500 g nasi-bamigroente
  • 125 g taugé
  • 6 el ketjap asin

Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de sambal en groente 4 min. Voeg de taugé toe en roerbak nog 2 min. Breng op smaak met de ketjap.

3
3
  • 250 g kant-en-klare satésaus
  • 250 g Chinese eiermie

Bereid ondertussen de satésaus en mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de bami met de gegrilde kipfilet en pindasaus.

combinatietip:

Lekker met seroendeng.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.