Fram­bo­zen­sor­bet­ijs

Eenvoudig te maken in de keukenmachine. Lemon curd geeft een extra smaakaccent.

(134) waardeer
italiaans nagerecht Eenvoudig te maken in de keukenmachine. Lemon curd geeft een extra smaakaccent. 4 personen
4 134

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • keukenmachine

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Doe de bevroren frambozen, lemon curd, poedersuiker en 2 el heet water in de keukenmachine. Meng in 2 min. tot het mooi glad is. Is het nog te korrelig, voeg dan extra heet water toe. Serveer het ijs direct. Lekker met wat lobbig geklopte slagroom.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 40 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 1 g
    waarvan verzadigd 0  g
  • natrium 2 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Frambozensorbetijs

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Fram­bo­zen­sor­bet­ijs

1
1
  • 250 g diepvries frambozen
  • 1 el lemon curd
  • 1 el poedersuiker

Doe de bevroren frambozen, lemon curd, poedersuiker en 2 el heet water in de keukenmachine. Meng in 2 min. tot het mooi glad is. Is het nog te korrelig, voeg dan extra heet water toe.

2
2

Serveer het ijs direct. Lekker met wat lobbig geklopte slagroom.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.