Zand­taart­jes met ro­mi­ge ci­troen­vul­ling

Doordat de bodems kant-en-klaar zijn, maak je deze taartjes al in 5 minuten. Handig!

(3)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht Doordat de bodems kant-en-klaar zijn, maak je deze taartjes al in 5 minuten. Handig! 8 stuks
5 3

Ingrediënten

8 stuks

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meng de lemon curd met de Monchou. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verdeel op school de vulling over de zandbodems en zet alle versiersels erbij zodat iedereen zijn eigen taartje kan versieren.

bereidingstip:

Wil je liever zo veel mogelijk voorbereiden? Je kunt thuis de koekjes al besmeren met de citroenvulling en versieren met de amandelen, de hulstblaadjes en de frambozen. Strooi op school de hagelslag er pas overheen, dan blijven de kleuren mooi!

variatietip:

Decoreer met kersthagel (pak 200 g, AH FeestFavoriet), hulstblaadjes (zakje 150 g, AH FeestFavoriet) wit, melk of puur, gesuikerde chocolade-amandelen (doosje 170 g, AH FeestFavoriet), verse frambozen of melkchocolade kerstmannetjes (doosje 20 stuks, AH FeestFavoriet).

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 205 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 23 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 40 mg
Tags
Ook te zien in

Zandtaartjes met romige citroenvulling

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Zand­taart­jes met ro­mi­ge ci­troen­vul­ling

1
1
  • 4 el lemon curd
  • 200 g MonChou

Meng de lemon curd met de Monchou. Bewaar afgedekt in de koelkast.

2
2
  • 8 zandbodems

Verdeel op school de vulling over de zandbodems en zet alle versiersels erbij zodat iedereen zijn eigen taartje kan versieren.

bereidingstip:

Wil je liever zo veel mogelijk voorbereiden? Je kunt thuis de koekjes al besmeren met de citroenvulling en versieren met de amandelen, de hulstblaadjes en de frambozen. Strooi op school de hagelslag er pas overheen, dan blijven de kleuren mooi!

variatietip:

Decoreer met kersthagel (pak 200 g, AH FeestFavoriet), hulstblaadjes (zakje 150 g, AH FeestFavoriet) wit, melk of puur, gesuikerde chocolade-amandelen (doosje 170 g, AH FeestFavoriet), verse frambozen of melkchocolade kerstmannetjes (doosje 20 stuks, AH FeestFavoriet).

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.