bewaar
Snelle taartjes met mascarpone-lemon curd & mango
Snelle taartjes met mascarpone-lemon curd & mango
bewaar

Snelle taartjes met mascarpone-lemon curd & mango

Met lemon curd maak je echt de allerlekkerste toetjes.

10 min. bereiden
58waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

ongezouten pistachenoten

1

eetrijpe mango

125 g

mascarpone

2 el

lemon curd

4

zandbodem

2 takjes

verse munt

Met lemon curd maak je echt de allerlekkerste toetjes.

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten 3 min. op middelhoog vuur. Neem de pistachenoten uit de pan en laat afkoelen op een bord.

2

Schil ondertussen de mango. Snijd het vruchtvlees van de pit en vervolgens in plakjes.

3

Meng de mascarpone met de lemon curd en verdeel gelijkmatig over de zandbodems. Beleg de taartjes met de plakjes mango in een waaiervorm.

4

Hak de pistachenoten grof en bestrooi de taartjes ermee. Garneer met blaadjes munt en serveer.

Mango snijden

Instructievideo - 01:02 min.