Lemoncurd & frambozensandwich
Lemon cookies + mascarpone + frambozen = een onweerstaanbaar toetje.
Ingrediënten
8 personen
32
all butter lemon cookies
100 g
mascarpone
300 g
verse frambozen
4 el
lemon curd
2 el
poedersuiker
1
verse anijscress
Aan de slag
Besmeer de bolle kant van de helft van de koekjes met de mascarpone. Leg hierop 3 frambozen. Besmeer de platte kant van de overgebleven koekjes met lemon curd en leg deze met de besmeerde kant naar onder op de frambozen.
Leg de koekjes op een taartplateau of etagère en bestuif met poedersuiker. Garneer met de anijscress en serveer.
Lemoncurd & frambozensandwich
Lemon cookies + mascarpone + frambozen = een onweerstaanbaar toetje.

nagerecht
8 personen
240 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Besmeer de bolle kant van de helft van de koekjes met de mascarpone. Leg hierop 3 frambozen. Besmeer de platte kant van de overgebleven koekjes met lemon curd en leg deze met de besmeerde kant naar onder op de frambozen.
Leg de koekjes op een taartplateau of etagère en bestuif met poedersuiker. Garneer met de anijscress en serveer.
variatietip:In plaats van verse anijsblad kun je ook kleine muntblaadjes gebruiken
variatietip:In plaats van butter lemon cookies kun je ook roomboterkoekjes gebruiken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)32 all butter lemon cookies
100 g mascarpone
300 g verse frambozen
4 el lemon curd
2 el poedersuiker
1 verse anijscress