Butter lemon cookies met blauwe bessen
Als snel dessert of als lekkers bij de koffie: hiermee scoor je altijd.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 120 g all butter lemon cookies
- 50 g mascarpone cucina
- 284 g blauwe bes confiture in knijpfles
- 90 g blauwe bessen
Advertentie
Bereiden
- Besmeer de vlakke kant van alle koekjes met de mascarpone. Verdeel vervolgens over de helft van de koekjes telkens een dotje confiture (ca. een ½ tl) en leg daarop 3 blauwe bessen.
- Dek af met de andere helft van de koekjes, met de mascarpone-kant naar beneden, en serveer.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Ook te zien in
Butter lemon cookies met blauwe bessen
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Butter lemon cookies met blauwe bessen
- 120 g all butter lemon cookies
- 50 g mascarpone cucina
Besmeer de vlakke kant van alle koekjes met de mascarpone.
- 284 g blauwe bes confiture in knijpfles
- 90 g blauwe bessen
Verdeel vervolgens over de helft van de koekjes telkens een dotje confiture (ca. een ½ tl) en leg daarop 3 blauwe bessen.
Dek af met de andere helft van de koekjes, met de mascarpone-kant naar beneden, en serveer.