bewaar
Tosti geitenkaas-tomaat met bietjessalade
Tosti geitenkaas-tomaat met bietjessalade
bewaar

Tosti geitenkaas-tomaat met bietjessalade

Tosti van speltbrood met geitenkaas, semi-zongedroogde tomaten, pecannoten en rucola.

5 min. bereiden
10 min. oventijd
62waarderingen

Ingrediënten

4 personen

150 g

zachte geitenkaas 55+

50 g

pecannoten

8 sneetjes

speltbrood

100 g

koelverse zongedroogde tomaatjes

75 g

rucola

400 g

geraspte bietjes

1

ui

50 g

augurk

Tosti van speltbrood met geitenkaas, semi-zongedroogde tomaten, pecannoten en rucola.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verkruimel de geitenkaas en hak de pecannoten grof. Beleg de helft van de sneetjes met de geitenkaas, tomaten en pecannoten. Leg de bovenkant erop en bak de tosti’s in ca. 10 min. in het midden van de oven goudbruin en knapperig.

2

Snipper de ui en snijd de augurken in blokjes. Meng de rucola met de bietjes, ui, augurk en per persoon een el vocht uit de pot augurken. Serveer bij de tosti’s.

Tosti geitenkaas-tomaat

Instructievideo - 00:17 min.