bewaar
Erwtensoep met tosti geitenkaas-tomaat
Erwtensoep met tosti geitenkaas-tomaat
bewaar

Erwtensoep met tosti geitenkaas-tomaat

Als je de ingrediënten onder elkaar ziet, kan deze tosti niet anders dan overheerlijk worden!

5 min. bereiden
10 min. oventijd
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 ml

rijkgevulde erwtensoep in blik

140 g

zachte geitenkaas 55+

50 g

ongebrande pecannoten

100 g

zongedroogde tomaten

8 sneetjes

speltbrood

Als je de ingrediënten onder elkaar ziet, kan deze tosti niet anders dan overheerlijk worden!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Verwarm ondertussen de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verkruimel de geitenkaas, hak de pecannoten grof en snijd de tomaten in stukjes. Beleg de helft van de sneetjes brood met de geitenkaas, pecannoten en tomaat. Leg de andere sneetjes brood erop en bak de tosti’s in ca. 10 min. in het midden van de oven goudbruin en knapperig.

tip

combinatietipOok lekker met AH Liefde & Passie San Francisco zuurdesem.