bewaar
Linzensalade met biet en geitenkaas
Linzensalade met biet en geitenkaas
bewaar

Linzensalade met biet en geitenkaas

Prima salade voor een balansdag: zonder vlees en met lekker veel groente.

10 min. bereiden
183waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

linzen in blik

400 g

geraspte bietjes

3 el

balsamicoazijn

15 g

verse platte peterselie

40 g

rucola

125 g

geitenkaas naturel 55+

50 g

ongebrande walnoten

Prima salade voor een balansdag: zonder vlees en met lekker veel groente.

Aan de slag

1

Doe de linzen in een zeef en spoel af onder koud stromend water. Laat uitlekken. Meng de bietjes in een schaal met de balsamicoazijn. Voeg de linzen toe.

2

Snijd de peterselie fijn en meng samen met de rucola door de linzensalade. Verkruimel de geitenkaas boven de salade. Hak de walnoten grof en verdeel over de salade.

tip

combinatietipLekker met bruin brood.