bewaar
Broodje barbecuebiefstuk
Broodje barbecuebiefstuk
bewaar

Broodje barbecuebiefstuk

Biefstuk van de barbecue krijgt zo'n geweldig lekkere grillsmaak.

15 min. bereiden
30 min. wachten
87waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

biefstukken

2 el

traditionele olijfolie

2 tl

gedroogde Italiaanse kruiden

1

ui

7½ g

verse koriander

3

tomaten

1 el

jalapeñopeper in pot

1 el

rodewijnazijn

8

shoarmabroodjes

40 g

rucola

Dit heb je nodig

  • barbecue

Biefstuk van de barbecue krijgt zo'n geweldig lekkere grillsmaak.

Aan de slag

1

Steek de barbecue aan. Meng de biefstuk met de olie en Italiaanse kruiden. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Laat de biefstuk 30 min. afgedekt marineren. Rooster de biefstukken 7 min. op de barbecue, keer halverwege.

2

Snipper ondertussen de ui en snijd de koriander fijn. Snijd de tomaat in kleine stukjes. Snijd de jalapeños fijn. Meng met de tomaat, ui, koriander en azijn. Voeg eventueel zout toe. Verwarm de shoarmabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Snijd de broodjes open en bestrijk de binnenkant met het jalapeñomengsel. Beleg met wat rucola. Snijd de biefstukken horizontaal in plakken van 2 cm. Leg de biefstuk in de broodjes en verdeel de rest van het jalapeñomengsel erover.

tip

Barbecue aansteken

Instructievideo - 01:07 min.