bewaar
Frambozentoetje
Frambozentoetje
bewaar

Frambozentoetje

Alle lagen lekker! (En alle dagen ook trouwens.)

15 min. bereiden
30 min. wachten
28waarderingen

Ingrediënten

6 personen

250 g

diepvries framboos

4

eierkoeken

100 ml

frambozenlimonadesiroop

250 ml

verse slagroom

450 g

vanillekwark

Alle lagen lekker! (En alle dagen ook trouwens.)

Aan de slag

1

Laat de frambozen 30 minuten ontdooien. Dan snij je de eierkoeken in kleine stukjes, doe ze in een kom.

2

Giet beetje bij beetje de limonadesiroop over de eierkoeken. Klop de slagroom stijf met een mixer of garde. Het moet eruitzien zoals de slagroom op een taart.

3

Maak de verschillende laagjes in de glaasjes. Bijvoorbeeld een laagje frambozen, een laagje eierkoek, een laagje slagroom, dan weer een laagje frambozen, dan een laagje vanillekwark en op het einde weer een laagje eierkoek.

4

Zet het toetje minimaal 1 uur in de koelkast. Als extra kan je er ook nog wat chocolade, bijvoorbeeld chocoladehagel, over doen.

Toetje versieren

Instructievideo - 01:45 min.