bewaar
Udonnoedels met edamame
Udonnoedels met edamame
bewaar

Udonnoedels met edamame

Snel noedelgerecht zónder vlees, maar mét vegetarische kip en sojaboontjes.

15 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

270 g

udon-noedels

200 g

edamame in de peul

1 teen

knoflook

2 cm

verse gember

1

rode ui

3 el

rijstolie

160 g

Vegetarische Slager kipstuckjes

150 g

peen julienne

2 el

Japanse sojasaus

Snel noedelgerecht zónder vlees, maar mét vegetarische kip en sojaboontjes.

Aan de slag

1

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking in 10 min. beetgaar. Giet af en spoel af met koud water.

2

Haal ondertussen de edamame boontjes uit de peulen. Snijd de knoflook fijn. Schil de gember en snijd ook fijn. Snijd de ui in dunne halve ringen.

3

Verhit de olie in een wok. Roerbak de kipstuckjes 3 min. Voeg de knoflook en gember toe en bak 1 min. mee. Voeg de ui, peen julienne en edamame toe en bak 3 min. mee. Voeg de noedels toe en roerbak nog 2 min. Breng op smaak met de sojasaus.

Gember gebruiken

Instructievideo - 01:26 min.