
Udonnoedels met edamame
Snel noedelgerecht zónder vlees, maar mét vegetarische kip en sojaboontjes.
Ingrediënten
4 personen
270 g
udon-noedels
200 g
edamame in de peul
1 teen
knoflook
2 cm
verse gember
1
rode ui
3 el
rijstolie
160 g
Vegetarische Slager kipstuckjes
150 g
peen julienne
2 el
Japanse sojasaus
Aan de slag
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking in 10 min. beetgaar. Giet af en spoel af met koud water.
Haal ondertussen de edamame boontjes uit de peulen. Snijd de knoflook fijn. Schil de gember en snijd ook fijn. Snijd de ui in dunne halve ringen.
Verhit de olie in een wok. Roerbak de kipstuckjes 3 min. Voeg de knoflook en gember toe en bak 1 min. mee. Voeg de ui, peen julienne en edamame toe en bak 3 min. mee. Voeg de noedels toe en roerbak nog 2 min. Breng op smaak met de sojasaus.