bewaar
Rijst met wokgroente en vega kip
Rijst met wokgroente en vega kip
bewaar

Rijst met wokgroente en vega kip

Kruidig wokgerecht dat al in een kwartier op tafel staat.

15 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

4 cm

verse gember

320 g

Vegetarische Slager kipstuckjes

330 ml

tomato frito

4 el

zoete chilisaus

3 el

sesamolie

800 g

Japanse wokgroente

Kruidig wokgerecht dat al in een kwartier op tafel staat.

Aan de slag

1

Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en rasp de gember.

2

Snijd ondertussen de kipstuckjes in de lengte in repen van 1 cm breed en doe samen met de tomato frito en chilisaus in een koekenpan. Breng aan de kook en laat 5 min. op laag vuur stoven.

3

Verhit de olie in de wok en roerbak de groente en gember 4 min. Voeg de rijst toe en bak nog 1 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4

Verdeel de gebakken rijst en kip met tomatensaus over de borden.

tip

combinatietipLekker met cashewnoten