Eenpansnoedels met vega kip en wokgroente
Groente, kip en eiermie in één pan: comfort food to the max.
Ingrediënten
4 personen
2 tenen
knoflook
10 g
gember
1 el
arachideolie
175 g
stukjes als kip
250 g
eiermie
600 g
Thaise wokgroente
200 ml
kokosmelk
750 ml
heet water
1
groentebouillonblokje
1
limoen
3 el
sojasaus less salt
Aan de slag
Pers de knoflook. Schil en snijd de gember fijn. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de stukjes als kip 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en gember toe en bak 1 min. mee.
Halveer de eiermie met je handen en voeg toe aan de stukjes als kip. Voeg de wokgroente, kokosmelk, heet water en het bouillontablet toe en laat zonder deksel 5 min. koken. Schep regelmatig om.
Pers ondertussen de limoen uit. Zet het vuur onder de wok of hapjespan uit en breng het gerecht op smaak met het limoensap en de sojasaus.
Eenpansnoedels met vega kip en wokgroente
Groente, kip en eiermie in één pan: comfort food to the max.

hoofdgerecht
null personen
455 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Pers de knoflook. Schil en snijd de gember fijn. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de stukjes als kip 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en gember toe en bak 1 min. mee.
Halveer de eiermie met je handen en voeg toe aan de stukjes als kip. Voeg de wokgroente, kokosmelk, heet water en het bouillontablet toe en laat zonder deksel 5 min. koken. Schep regelmatig om.
Pers ondertussen de limoen uit. Zet het vuur onder de wok of hapjespan uit en breng het gerecht op smaak met het limoensap en de sojasaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 tenen knoflook
10 g gember
1 el arachideolie
175 g stukjes als kip
250 g eiermie
600 g Thaise wokgroente
200 ml kokosmelk
750 ml heet water
1 groentebouillonblokje
1 limoen
3 el sojasaus less salt