Noedels met wokgroente en vega rulgehackt

Noedels zijn altijd een makkelijk en snelle oplossing voor een doordeweekse maaltijd. In dit recept maken we ze met wokgroente en vega rulgehackt en staan ze al in een kwartier op tafel.

580 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de paksoi in de breedte in stukjes van 1 cm. Schil de gember en rasp fijn.

  2. Verhit de olie in een wok op hoog vuur en bak het plantaardig rulgehakt en de gember 2 min. Voeg de wokgroente en paksoi toe en bak 2 min. Voeg de ketjap manis en noedels toe en verwarm 2 min. mee op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Verdeel de noedels over diepe kommen. Hak de cashewnoten grof en strooi over de noedels.

  • variatietipLiefhebber van pittig? Voeg dan een fijngesneden rode peper toe met de wokgroente.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Noedels met wokgroente en vega rulgehackt

Noedels zijn altijd een makkelijk en snelle oplossing voor een doordeweekse maaltijd. In dit recept maken we ze met wokgroente en vega rulgehackt en staan ze al in een kwartier op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig