bewaar
Japanse wokschotel met noedels en kip
Japanse wokschotel met noedels en kip
bewaar

Japanse wokschotel met noedels en kip

Kastanjechampignons, peulen, rode ui, paksoi, gele wortel en prei: wát een groente in dit gerecht.

15 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

eiermie

2 el

arachideolie

355 g

kipfiletblokjes

4 el

zoete chilisaus

250 g

verse ananasstukjes

800 g

Japanse wokgroente kastanjechampignons & peulen

30 g

ongezouten cashewnoten

Kastanjechampignons, peulen, rode ui, paksoi, gele wortel en prei: wát een groente in dit gerecht.

Aan de slag

1

Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de helft van de olie in een koekenpan en bak de kipfiletblokjes 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de chilisaus en ananasstukjes toe en verwarm nog 4 min.

2

Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en roerbak de wokgroente 4 min. op hoog vuur. Hak de cashewnoten grof. Meng de noedels en de kip met ananas door de groente. Verdeel over de kommen of borden en garneer met de cashewnoten.