bewaar
Japanse wokschotel met noedels en kip
Japanse wokschotel met noedels en kip
bewaar

Japanse wokschotel met noedels en kip

Kastanjechampignons, peulen, rode ui, paksoi, gele wortel en prei: wát een groente in dit gerecht.

15 min. bereiden
33waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

eiermie

2 el

arachideolie

355 g

kipfiletblokjes

4 el

zoete chilisaus

250 g

verse ananasstukjes

800 g

Japanse wokgroente kastanjechampignons & peulen

30 g

ongezouten cashewnoten

Kastanjechampignons, peulen, rode ui, paksoi, gele wortel en prei: wát een groente in dit gerecht.

Aan de slag

1

Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de helft van de olie in een koekenpan en bak de kipfiletblokjes 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de chilisaus en ananasstukjes toe en verwarm nog 4 min.

2

Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en roerbak de wokgroente 4 min. op hoog vuur. Hak de cashewnoten grof. Meng de noedels en de kip met ananas door de groente. Verdeel over de kommen of borden en garneer met de cashewnoten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Japanse wokschotel met noedels en kip

Kastanjechampignons, peulen, rode ui, paksoi, gele wortel en prei: wát een groente in dit gerecht.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig