bewaar
Snelle mihoen met kalkoen en teriyaki
Snelle mihoen met kalkoen en teriyaki
bewaar

Snelle mihoen met kalkoen en teriyaki

Teriyakisuas is gemaakt van onder andere sojasaus en rijstwijn. Een zalige Japanse smaakmaker.

15 min. bereiden
107waarderingen

Ingrediënten

2 personen

½

paksoi

425 g

minimaiskolfjes in blik

400 g

verse mihoen

240 g

scharrelkalkoenschnitzel

2 el

oosterse roerbakolie

160 g

Japanse teriyakisaus in zakje

Teriyakisuas is gemaakt van onder andere sojasaus en rijstwijn. Een zalige Japanse smaakmaker.

Aan de slag

1

Verwarm de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Laat de mais uitlekken en snijd de paksoi in reepjes.

2

Snijd de kalkoen in reepjes. Verhit de olie in een wok. Bak de kalkoenreepjes al omscheppend 2 min. Voeg de paksoi en de maïs toe en roerbak de groenten in 3 min. knapperig gaar. Voeg de woksaus toe en verwarm nog 1 min. Verdeel de mihoen over de kommen en schep de kalkoen teriyaki erop.