bewaar
Mihoen met gamba's en teriyakisaus
Mihoen met gamba's en teriyakisaus
bewaar

Mihoen met gamba's en teriyakisaus

15 min. bereiden
96waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

gamba's

1 pak

mihoen

1 zak

driekleuren paprika

1 schaaltje

peultjes

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 flesje

teriyakisaus

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Gamba's laten ontdooien, pellen en in lengte doormidden snijden. Mihoen bereiden volgens aanwijzingen. Afgieten. Paprika's schoonmaken en in zeer smalle reepjes snijden. Peultjes afhalen. Olie in wok verhitten en hierin paprika 3 min. roerbakken. Peultjes toevoegen en samen nog 3 min. roerbakken. Gamba's toevoegen, even warm laten worden. Teriyakisaus en mihoen erdoor scheppen en goed doorwarmen. Mihoen in 4 grote kommen scheppen.