Kalkoen teriyaki
605 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 schaaltjes
5 eetlepels
1 zak
2 bakjes
4
1 zak
3 eetlepels
1 zak
Dit heb je nodig
wok
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 week 12-13 - 2002 week 12-13
Kalkoenreepjes met 4 eetlepels marinade mengen en ca. 15 minuten laten rusten. Paprika's schoonmaken, wassen en in stukjes snijden. Shii-takes schoonmaken en in stukjes snijden. Bospeen wassen, schoonmaken en twee keer in lengte halveren. Kwarten in reepjes snijden. Mihoen koken volgens gebruiksaanwijzing. In wok roerbakolie verhitten. Kalkoenreepjes ca. 3 minuten op hoog vuur bakken. Paprika's, shii-takes en bospeen toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Op smaak brengen met zout, peper en rest van marinade. Serveren met mihoen en kroepoek.
Kalkoen teriyaki

hoofdgerecht
4 personen
605 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kalkoenreepjes met 4 eetlepels marinade mengen en ca. 15 minuten laten rusten. Paprika's schoonmaken, wassen en in stukjes snijden. Shii-takes schoonmaken en in stukjes snijden. Bospeen wassen, schoonmaken en twee keer in lengte halveren. Kwarten in reepjes snijden. Mihoen koken volgens gebruiksaanwijzing. In wok roerbakolie verhitten. Kalkoenreepjes ca. 3 minuten op hoog vuur bakken. Paprika's, shii-takes en bospeen toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Op smaak brengen met zout, peper en rest van marinade. Serveren met mihoen en kroepoek.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 schaaltjes kalkoenreepjes
5 eetlepels Teriyaki marinade
1 zak drie kleuren paprika
2 bakjes shii-takes
4 bospeentjes
1 zak mihoen
3 eetlepels oosterse roerbakolie
1 zak kroepoek
Dit heb je nodig
wok




