Kalkoen teriyaki

605 kcal

30 min. bereiden

3/5

(28)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2002 week 12-13 - 2002 week 12-13

Aan de slag

  1. Kalkoenreepjes met 4 eetlepels marinade mengen en ca. 15 minuten laten rusten. Paprika's schoonmaken, wassen en in stukjes snijden. Shii-takes schoonmaken en in stukjes snijden. Bospeen wassen, schoonmaken en twee keer in lengte halveren. Kwarten in reepjes snijden. Mihoen koken volgens gebruiksaanwijzing. In wok roerbakolie verhitten. Kalkoenreepjes ca. 3 minuten op hoog vuur bakken. Paprika's, shii-takes en bospeen toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Op smaak brengen met zout, peper en rest van marinade. Serveren met mihoen en kroepoek.

Wat vond je van dit recept?

Kalkoen teriyaki

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig