Tilapia op mihoensalade

Advertentie
Ingrediënten
- 125 g mihoen
- 2 tilapiafilets (ca. 200 g)
- 1 dl teriyaki marinade (flesje ` 250 ml)
- 2 eetlepels roerbakolie (flesje)
- ½ zakje verse koriander (` 15 g)
- 1 zakje peen julienne (150 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In pan ruim water aan de kook brengen. Van vuur af mihoen ca. 5 minuten in kokend water laten wellen. Tilapiafilets in lengte halveren. In kom 2 eetlepels teriyakimarinade scheppen. In koekenpan rest van teriyakimarinade aan de kook brengen. Stukken vis erin leggen en in 4-5 minuten op hoog vuur gaar laten worden, regelmatig keren. In vergiet mihoen laten uitlekken. Roerbakolie door marinade in kom kloppen. Koriander erboven fijn knippen. Mihoen en wortel erdoor scheppen. Over twee borden verdelen en tilapia erop leggen. Kookvocht erover scheppen. Direct serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 515 kcal
- eiwit 29 g
- koolhydraten 64 g
- vet 16 g