bewaar
Tilapia op mihoensalade
Tilapia op mihoensalade
bewaar

Tilapia op mihoensalade

10 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

2 personen

125 g

mihoen

2

tilapiafilets

100 ml

teriyaki marinade

2 eetlepels

roerbakolie

½ zakje

verse koriander

1 zakje

peen julienne

Aan de slag

1

In pan ruim water aan de kook brengen. Van vuur af mihoen ca. 5 minuten in kokend water laten wellen. Tilapiafilets in lengte halveren. In kom 2 eetlepels teriyakimarinade scheppen. In koekenpan rest van teriyakimarinade aan de kook brengen. Stukken vis erin leggen en in 4-5 minuten op hoog vuur gaar laten worden, regelmatig keren. In vergiet mihoen laten uitlekken. Roerbakolie door marinade in kom kloppen. Koriander erboven fijn knippen. Mihoen en wortel erdoor scheppen. Over twee borden verdelen en tilapia erop leggen. Kookvocht erover scheppen. Direct serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tilapia op mihoensalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig