Gemarineerde tonijnsteaks
510 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
4
4 eetlepels
2
1 zak
1 bakje
2 eetlepels
3 eetlepels
1 zak
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 week 40-41 - 2004 week 40-41
Tonijnsteaks met marinade insmeren en afgedekt minimaal 10 min laten intrekken. Halve sinaasappel uitpersen. Rest van sinaasappels tot op witte vlies dikschillen. Vruchtvlees in stukken snijden. Spinazie met wortelrauwkost, sinaasappelstukjes en sesamzaadjes mengen. Dressing van olie, sinaasappelsap, en zout en peper naar smaak roeren. Mihoen volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In (grill)pan olie verhitten. Tonijnsteaks in 4 min. van buiten bruin en van binnen rosé bakken. Tonijn met peper bestrooien. Dressing met salade mengen. Salade over vier borden verdelen. Mihoen op salade scheppen. Tonijn op mihoennestjes leggen.
Gemarineerde tonijnsteaks

hoofdgerecht
4 personen
510 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Tonijnsteaks met marinade insmeren en afgedekt minimaal 10 min laten intrekken. Halve sinaasappel uitpersen. Rest van sinaasappels tot op witte vlies dikschillen. Vruchtvlees in stukken snijden. Spinazie met wortelrauwkost, sinaasappelstukjes en sesamzaadjes mengen. Dressing van olie, sinaasappelsap, en zout en peper naar smaak roeren. Mihoen volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In (grill)pan olie verhitten. Tonijnsteaks in 4 min. van buiten bruin en van binnen rosé bakken. Tonijn met peper bestrooien. Dressing met salade mengen. Salade over vier borden verdelen. Mihoen op salade scheppen. Tonijn op mihoennestjes leggen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 tonijnsteaks
4 eetlepels teriyaki marinade
2 sinaasappels
1 zak panklare spinazie
1 bakje wortelrauwkost
2 eetlepels sesamzaadjes
3 eetlepels sesamolie
1 zak mihoen




