Ge­gril­de to­nijn met kom­kom­mer­sa­la­de

(18) waardeer
voorgerecht 4 personen
3 18

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tonijn aan beide zijden insmeren met marinade en 10 minuten laten marineren. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Komkommer schillen en in dunne plakjes schaven. Dressing roeren van sojasaus, azijn, olie, suiker, zout en peper. Tonijn in ca. 5 minuten aan beide zijden grilleren. Komkommer over vier bordjes verdelen. Dressing erover sprenkelen en tonijn erop leggen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 255 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.