Te­riy­a­ki-bief­stuk met mi­hoen en pak­soi

5 ingrediënten en een kwartiertje; dat is wat je nodig hebt voor dit snelle roerbakgerecht.

(4) waardeer
hoofdgerecht 5 ingrediënten en een kwartiertje; dat is wat je nodig hebt voor dit snelle roerbakgerecht. 4 personen
4 4

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • grillpan

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bestrooi de biefstuk met peper en zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de biefstuk 4 min. Keer halverwege. Neem uit de pan, leg op een bord en laat afgedekt met aluminiumfolie 5 min. rusten.
  3. Snijd de paksoi in stukken van 2 cm breed. Verhit de olie in een wok en roerbak de paksoi 4 min. Snijd de biefstuk in plakjes van een ½ cm dik. Voeg de woksaus en mihoen toe aan de paksoi en laat goed heet worden.
  4. Verdeel de mihoen met de paksoi over de borden en leg de biefstuk erop. Bestrooi met de gebakken uitjes.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 465 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 680 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in

Teriyaki-biefstuk met mihoen en paksoi

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Te­riy­a­ki-bief­stuk met mi­hoen en pak­soi

1
1
  • 250 g mihoen

Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 300 g biefstukken

Bestrooi de biefstuk met peper en zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de biefstuk 4 min. Keer halverwege.

3
3

Neem uit de pan, leg op een bord en laat afgedekt met aluminiumfolie 5 min. rusten.

4
4
  • 1 struik paksoi
  • 1 el zonnebloemolie

Snijd de paksoi in stukken van 2 cm breed. Verhit de olie in een wok en roerbak de paksoi 4 min. Snijd de biefstuk in plakjes van een ½ cm dik.

5
5
  • 150 ml woksaus teriyaki-honing

Voeg de woksaus en mihoen toe aan de paksoi en laat goed heet worden.

6
6
  • 50 g gebakken uitjes

Verdeel de mihoen met de paksoi over de borden en leg de biefstuk erop. Bestrooi met de gebakken uitjes.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.