bewaar
Teriyaki-biefstuk met mihoen en paksoi
Teriyaki-biefstuk met mihoen en paksoi
bewaar

Teriyaki-biefstuk met mihoen en paksoi

5 ingrediënten en een kwartiertje; dat is wat je nodig hebt voor dit snelle roerbakgerecht.

15 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

mihoen

300 g

biefstuk

1 struik

paksoi

1 el

zonnebloemolie

150 ml

woksaus teriyaki-honing

50 g

gebakken uitjes

Dit heb je nodig

  • grillpan

5 ingrediënten en een kwartiertje; dat is wat je nodig hebt voor dit snelle roerbakgerecht.

Aan de slag

1

Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Bestrooi de biefstuk met peper en zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de biefstuk 4 min. Keer halverwege. Neem uit de pan, leg op een bord en laat afgedekt met aluminiumfolie 5 min. rusten.

3

Snijd de paksoi in stukken van 2 cm breed. Verhit de olie in een wok en roerbak de paksoi 4 min. Snijd de biefstuk in plakjes van een ½ cm dik. Voeg de woksaus en mihoen toe aan de paksoi en laat goed heet worden.

4

Verdeel de mihoen met de paksoi over de borden en leg de biefstuk erop. Bestrooi met de gebakken uitjes.