bewaar
Zalm met paksoi
Zalm met paksoi
bewaar

Zalm met paksoi

25 min. bereiden
165waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½ zak

wilde zalmfilets

1 pak

miehoen

3 el

zonnebloemolie

1

ui

1

paksoi

4 el

echte

4 el

gebakken uitjes

Aan de slag

1

Dep de zalm droog en snijd hem in stukjes van 2 cm. Doe de miehoen in een schaal en schenk er 1 1/2 liter kokend water over. Laat 4 min. staan.

2

Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de ui 1 min. Voeg de zalm toe en roerbak 2 min. mee. Voeg de paksoi en ketjap toe en roerbak nog 2 min.

3

Giet de miehoen af en verdeel over 4 kommen of diepe borden. Verdeel de zalm met paksoi over de miehoen. Bestrooi met de gebakken uitjes.

algemeenEchte ketjap ui smaakt ook lekker over nasi.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zalm met paksoi

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig