bewaar
Zalm met paksoi
Zalm met paksoi
bewaar

Zalm met paksoi

25 min. bereiden
163waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½ zak

wilde zalmfilets

1 pak

miehoen

3 el

zonnebloemolie

1

ui

1

paksoi

4 el

echte

4 el

gebakken uitjes

Aan de slag

1

Dep de zalm droog en snijd hem in stukjes van 2 cm. Doe de miehoen in een schaal en schenk er 1 1/2 liter kokend water over. Laat 4 min. staan.

2

Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de ui 1 min. Voeg de zalm toe en roerbak 2 min. mee. Voeg de paksoi en ketjap toe en roerbak nog 2 min.

3

Giet de miehoen af en verdeel over 4 kommen of diepe borden. Verdeel de zalm met paksoi over de miehoen. Bestrooi met de gebakken uitjes.

algemeenEchte ketjap ui smaakt ook lekker over nasi.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.