bewaar
Mihoen met garnalen
Mihoen met garnalen
bewaar

Mihoen met garnalen

Lekker makkelijke Indonesische schotel.

25 min. bereiden
redelijk pittig
152waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

mihoen

2 el

wokolie

125 g

magere spekreepjes

1

rode peper

2 tenen

knoflook

500 g

diepvries rauwe gepelde roze garnalen

3

bosuien

3 el

AH sojasaus

Lekker makkelijke Indonesische schotel.

Aan de slag

1

Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit ondertussen de olie in een wok en bak de spekreepjes in 5 min. op middelhoog vuur goudbruin.Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de knoflook fijn.

3

Voeg de peper en knoflook toe aan de spekjes en fruit 2 min. mee. Voeg de garnalen toe en bak op laag vuur 5 min. mee. Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes. Voeg samen met de mihoen en sojasaus toe en verwarm op middelhoog vuur nog 5 min. Schep af en toe om.

tip

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.