bewaar
Tortilla's met garnalen
Tortilla's met garnalen
bewaar

Tortilla's met garnalen

Garnalen en mangosalsa: verrukkelijke combinatie!

15 min. bereiden
1 uur wachten
redelijk pittig
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

rode peper

1

rode paprika

2 tenen

knoflook

2 el

traditionele olijfolie

500 g

diepvries rauwe gepelde roze garnalen

2

verse mango's

1

limoen

1

kleine rode ui

15 g

verse koriander

8

tortillawraps

Dit heb je nodig

  • staafmixer

  • barbecue

  • spiesen

Garnalen en mangosalsa: verrukkelijke combinatie!

Aan de slag

1

Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de breedte. Snijd de helft fijn, met (pittig) of zonder (minder pittig) de zaadjes. Snijd de paprika en knoflook fijn. Doe de fijngesneden peper, paprika, knoflook, olie en eventueel zout in een hoge beker. Pureer met de staafmixer. Schenk de marinade over de garnalen en laat 1 uur afgedekt in de koelkast marineren.

2

Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes. Pers de limoen uit. Snijd de ui in dunne ringen. Houd wat koriander achter voor garnering en snijd de rest fijn. Meng de fijngesneden koriander met de mango, ui en limoensap. Snijd de rest van de peper in dunne ringetjes en voeg toe.

3

Steek de barbecue aan. Verwarm de tortilla’s 30 sec. op de barbecue. Keer halverwege. Rijg de garnalen aan de spiesen. Gril ze in 4 min. gaar. Keer halverwege.

4

Bestrooi de mangosalsa met de achtergehouden koriander. Serveer de garnalen met de salsa en tortilla’s.

tip

algemeenJe kunt de mangosalsa 1 dag van tevoren bereiden. De garnalen zijn het lekkerst als je ze ter plekke grilt.

Tortilla's met garnalen

Instructievideo - 04:19 min.