Bezorg je collega's lekkere feestdagen

Met onze kerstpakketten en kerstgeschenken bedank je je collega's en zakenrelaties met een mooi cadeau voor hun inzet en samenwerking. De cadeaus voor de feestdagen zijn er in alle soorten en maten. Voor grote en iets minder grote budgetten! Onze kerstpakketten zijn al helemaal samengesteld, je hoeft ze alleen nog zelf in te pakken. En bestel je als zakelijke klant complete al samengestelde kerstpakketten? Dan is de kerstpakketdoos bij het afronden van je bestelling helemaal gratis.

Veelgestelde vragen

Ontdek ook de AH Cadeaukaart en AH Bloemen

Bloeiende zaken

Ook zakelijk bloemen bestellen doe je bij Albert Heijn. Boeketten die passen bij het seizoen en dus het perfecte cadeau met de feestdagen.
En je kunt ze gewoon op rekening kopen. Kan je niet kiezen tussen al dat moois? Bestel dan bloemenvouchers en laat de ontvanger zelf kiezen.

AH Bloemen zakelijk:
  • Gegarandeerd vers
  • Heel veel keuze
  • Maatwerk en betaalgemak

Zoveel mensen, zoveel (kerst)wensen

Laat ze daarom zelf kiezen en geef je collega's een AH Cadeaukaart. Het lekkerste geschenk voor iedereen. Bij Albert Heijn kan de ontvanger met de AH Cadeaukaart zelf kiezen uit meer dan 30.000 heerlijke producten! Of de ontvanger koopt met de AH Cadeaukaart één van onze cadeaukaarten uit het cadeaukaartenschap in de winkel. En je bestelt makkelijk via factuur.

Van klassiek tot origineel kerstgeschenk

Als de feestdagen naderen, nadert ook het einde van het jaar. Dat maakt deze periode tot de ideale tijd om je personeel en zakenrelaties te bedanken. Tijdens een (digitale) kerstborrel kunnen jullie terugblikken op de hoogtepunten van het afgelopen jaar. Ook de kerstpakketten kunnen worden uitgedeeld.

Kerstgeschenk of kerstpakket?
Veel werkgevers verrassen medewerkers traditiegetrouw met een kerstpakket. Het verschil tussen een kerstgeschenk en een kerstpakket is dat een pakket meerdere kleinigheidjes bevat terwijl een geschenk één item is.

Het grote voordeel van een kerstgeschenk is dat je deze makkelijker kan personaliseren. Maar er is in deze geen goed of fout! Kies een manier die bij je past om jouw medewerkers en zakenrelaties te bedanken.

Drie smakelijke kerstgeschenken

Het uitzoeken van een kerstgeschenk kan een uitdaging zijn. Geef je ieder wat anders? Of wil je scheve gezichten voorkomen en geef je iedereen hetzelfde? Je kan de persoonlijke noot tenslotte ook toevoegen door een kaartje te schrijven of (digitaal) te speechen.

Kerstgeschenken die de smaakpupillen prikkelen doen het altijd goed. Denk aan:


Anders dan anders
Misschien geef je al jaren op rij wat lekkers te eten of te drinken weg en wil je nu wat anders. Heb je aan het geven van een gezelschapsspelletje gedacht? Spelletjes spelen wordt populairder. Bovendien is een spel een cadeau waarmee je het hele gezin van jouw medewerker of zakenrelatie blij maakt.

Ook een cadeaukaart is een goed kerstgeschenk. Veel cadeaukaarten zijn breed inzetbaar. Je geeft de ontvanger met zo'n kaart de kans om iets uit te kiezen wat hij of zij heel graag wilt hebben of nodig heeft. Zo sla je nooit de plank mis.