Een blijk van waardering

Heb je een jaar fijn samengewerkt met collega's of met zakenrelaties? Bedank ze dan met een kerstgeschenk. Dit is een mooie blijk van waardering. De kerstgeschenken zijn er in alle soorten en maten. Voor grote en iets minder grote budgetten!

Een kerstborrel is het ideale moment om je personeel en zakenrelaties te verrassen met een kerstgeschenk.

Het ideale moment

Als de feestdagen naderen, nadert ook het einde van het jaar. Dat maakt deze periode tot de ideale tijd om je personeel en zakenrelaties te bedanken. Tijdens een (digitale) kerstborrel kunnen jullie terugblikken op de hoogtepunten van het afgelopen jaar. Ook de kerstgeschenken kunnen worden uitgedeeld.

Is er dit jaar geen fysieke kerstborrel? Je kan kerstgeschenken naar je collega's en zakenrelaties opsturen. Verpak de geschenken feestelijk en voeg een persoonlijke, warme groet toe.

Doe inspiratie op voor de kerstborrel

Kerstgeschenk of kerstpakket?

Veel werkgevers verrassen collega's traditiegetrouw met een kerstpakket. Het verschil tussen een kerstgeschenk en een kerstpakket is dat een pakket meerdere kleinigheidjes bevat terwijl een geschenk één item is.

Het grote voordeel van een kerstgeschenk is dat je deze makkelijker kan personaliseren. Maar er is in deze geen goed of fout! Kies een manier die bij je past om jouw collega's en zakenrelaties te bedanken.

Smakelijke kerstgeschenken bestel je via Albert Heijn.

Drie smakelijke kerstgeschenken

Het uitzoeken van een kerstgeschenk kan een uitdaging zijn. Geef je ieder wat anders? Of wil je scheve gezichten voorkomen en geef je iedereen hetzelfde? Je kan de persoonlijke noot tenslotte ook toevoegen door een kaartje te schrijven of (digitaal) te speechen.

Kerstgeschenken die de smaakpupillen prikkelen doen het altijd goed. Denk aan:

Kerst- en eindejaarsgeschenken zijn een goede manier om je collega's te bedanken voor hun inzet.

Anders dan anders

Misschien geef je al jaren op rij wat lekkers te eten of te drinken weg en wil je nu wat anders. Heb je aan het geven van een gezelschapsspelletje gedacht? Spelletjes spelen wordt populairder. Bovendien is een spel een cadeau waarmee je het hele gezin van jouw collega of zakenrelatie blij maakt.

Ook een cadeaukaart is een goed kerstgeschenk. Veel cadeaukaarten zijn breed inzetbaar. Je geeft de ontvanger met zo'n kaart de kans om iets uit te kiezen wat hij of zij heel graag wilt hebben of nodig heeft. Zo sla je nooit de plank mis.

Bestel cadeaukaarten in grote aantallen

Alle kerstgeschenken in één keer bezorgd krijgen?

Wil je alle kerstgeschenken in één keer bij Albert Heijn bestellen en het op de zaak laten bezorgen? Dat kan met een zakelijk account. Met actiecode PMNMK4418 krijg je als zakelijke klant 30 dagen gratis bezorging.

Maak een zakelijk account aan