Kerstgeschenken

Een blijk van waardering

Heb je een jaar fijn samengewerkt met medewerkers of met zakenrelaties? Bedank ze dan met een kerstgeschenk. Dit is een mooie blijk van waardering. De kerstgeschenken zijn er in alle soorten en maten. Voor grote en iets minder grote budgetten!

Alles voor de kerstpakketten in één klik in je mandje

Vier kerst samen met Lindt

Heerlijke chocolade voor elke gelegenheid

Wijn

Van idee tot origineel kerstgeschenk

Als de feestdagen naderen, nadert ook het einde van het jaar. Dat maakt deze periode tot de ideale tijd om je personeel en zakenrelaties te bedanken. Tijdens een (digitale) kerstborrel kunnen jullie terugblikken op de hoogtepunten van het afgelopen jaar. Ook de kerstgeschenken kunnen worden uitgedeeld.

Is er dit jaar geen fysieke kerstborrel? Je kan kerstgeschenken naar je medewerkers en zakenrelaties opsturen. Verpak de geschenken feestelijk en voeg een persoonlijke, warme groet toe.

Kerstgeschenk of kerstpakket?
Veel werkgevers verrassen medewerkers traditiegetrouw met een kerstpakket. Het verschil tussen een kerstgeschenk en een kerstpakket is dat een pakket meerdere kleinigheidjes bevat terwijl een geschenk één item is.

Het grote voordeel van een kerstgeschenk is dat je deze makkelijker kan personaliseren. Maar er is in deze geen goed of fout! Kies een manier die bij je past om jouw medewerkers en zakenrelaties te bedanken.

Drie smakelijke kerstgeschenken

Het uitzoeken van een kerstgeschenk kan een uitdaging zijn. Geef je ieder wat anders? Of wil je scheve gezichten voorkomen en geef je iedereen hetzelfde? Je kan de persoonlijke noot tenslotte ook toevoegen door een kaartje te schrijven of (digitaal) te speechen.

Kerstgeschenken die de smaakpupillen prikkelen doen het altijd goed. Denk aan:


Anders dan anders
Misschien geef je al jaren op rij wat lekkers te eten of te drinken weg en wil je nu wat anders. Heb je aan het geven van een gezelschapsspelletje gedacht? Spelletjes spelen wordt populairder. Bovendien is een spel een cadeau waarmee je het hele gezin van jouw medewerker of zakenrelatie blij maakt.

Ook een cadeaukaart is een goed kerstgeschenk. Veel cadeaukaarten zijn breed inzetbaar. Je geeft de ontvanger met zo'n kaart de kans om iets uit te kiezen wat hij of zij heel graag wilt hebben of nodig heeft. Zo sla je nooit de plank mis.