Alles voor een gezondere lunch

Geniet verantwoord van een middagmaal met een goede balans van voedingsstoffen en energie. Zo heb je genoeg energie voor de rest van de dag. Zorg voor een combi van voedingsmiddelen, zoals volkoren granen, magere eiwitten, veel groenten en fruit, en gezonde vetten. Een gevarieerde en kleurrijke lunch helpt je niet alleen om de goede voedingsstoffen binnen te krijgen, je voelt je ook beter en je kan je beter concentreren op je werk.

Zakelijke boodschappen voor een gezonde lunch met bewuste keuze bestellen bij Albert Heijn

Nutriscore

Nutri-Score helpt je te kiezen voor het product met een betere samenstelling. Dat is vooral handig bij producten die niet in de Schijf van Vijf staan. Zoals sauzen, frisdranken, koeken, pizza’s en snacks. Maar het helpt je ook een gezondere keuze te maken in je broodbeleg.

De score laat zien of het product een betere keuze is in vergelijking met dezelfde soort producten. Je vergelijkt dus ontbijtkoek met ontbijtkoek en niet ontbijtkoek met saus. Producten met een donkergroene A hebben een betere samenstelling dan dezelfde soort producten met een donkeroranje E.

Een groene A of B wil dus niet meteen zeggen dat het product gezond is, maar dat het in vergelijking met dezelfde soort producten de betere keuze is.

Geef kleur aan je lunch

Verse groente geeft je lunch én je energie een boost. Makkelijk, vers en ook heerlijk als snack.Bekijk meer snoepgroente