AH Bonus

AH Klantenservice

AH Bonus

Elke week zijn er weer nieuwe Bonusaanbiedingen die je kan terugvinden in de AH app, op onze website en natuurlijk in de bonusfolder. Op deze pagina vind je alle informatie over AH Bonus, de AH Bonuskaart en Airmiles.

Alles over AH Bonus

AH Bonuskaart

Met de AH Bonuskaart geniet je altijd van voordeel. We verrassen je elke week met onze vertrouwde, landelijke Bonusaanbiedingen en je kan met je kaart zelfscannen in de winkel.

Bekijk de details

Bonusaanbiedingen

Met onze Bonusaanbiedingen bieden we jou als klant extra voordeel.

Hoe de Bonusaanbiedingen zowel in onze winkels als online werken en wat te doen als een Bonusaanbieding niet meer in je winkel verkrijgbaar is vind je hier.

Bekijk de details

Mijn Bonus Box

Elke week verrassend extra voordeel, speciaal voor jou, dat is Mijn Bonus Box. Wekelijks 10 extra aanbiedingen waarvan je er 5 kan uitkiezen om te activeren. Zo heb je elke week extra persoonlijk voordeel naast de reguliere Bonusaanbiedingen.

Hoe het precies werkt en hoe je je kan aanmelden vind je hier.

Bekijk de details

Bonusfolder

De Bonusfolder bevalt alle aanbiedingen van die week en vind je op de website, in de AH app of in het folderpakket wat in de bus valt.

Bekijk de details

Air Miles

Je kunt je Air Miles kaart koppelen aan je AH Bonuskaart om makkelijk Air Miles te sparen in onze winkels. Deze kun je inwisselen voor bijvoorbeeld extra korting op je boodschappen.

Bekijk de details

AH Nieuwsbrief

Via de AH Nieuwsbrief ontvang je elk weekend een nieuwsbrief met alle Bonusaanbiedingen, nieuwtjes van Albert Heijn en speciale acties.

Bekijk de details

AH Sleutelservice

We stoppen met de sleutelservice vanaf 1 juli 2021

Bekijk de details

Contact