Bonusfolder

AH Klantenservice

Waar kan ik de Bonusfolder vinden?

Onze nieuwe Bonusfolder kan je vanaf vrijdagmiddag rond 13:00 uur zowel op onze website als in de AH app bekijken. Zo ben je nog sneller op de hoogte! De papieren Bonusfolder valt in het weekend in je brievenbus.

Hoe kan ik een bezorgklacht indienen?

Heb je de papieren folder op dinsdag nog niet ontvangen? Of heb je ondanks de zorgvuldigheid van de bezorging toch een opmerking of klacht? Maak er dan een melding van bij de verspreider van de folder via het contactformulier voor een snelle en correcte afhandeling.

Hoe meld ik druk- of zetfouten?

Soms sluipt er wel eens een foutje in bij het drukken van onze folder. In de Bonusfolder staat 'Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden', op onze website staat 'Typefouten en wijzigingen voorbehouden'. De prijs bij het afrekenen is de juiste prijs.

Gerelateerde artikelen

AH Nieuwsbrief

Via de AH Nieuwsbrief ontvang je elk weekend een nieuwsbrief met alle Bonusaanbiedingen, nieuwtjes van Albert Heijn en speciale acties.

Bekijk de details

Bonusaanbiedingen

Met onze Bonusaanbiedingen bieden we jou als klant extra voordeel.

Hoe de Bonusaanbiedingen zowel in onze winkels als online werken en wat te doen als een Bonusaanbieding niet meer in je winkel verkrijgbaar is vind je hier.

Bekijk de details

AH Bonuskaart

Met de AH Bonuskaart geniet je altijd van voordeel. We verrassen je elke week met onze vertrouwde, landelijke Bonusaanbiedingen en je kan met je kaart zelfscannen in de winkel.

Bekijk de details

Contact