Bonusaanbiedingen

Hoe werken Bonusaanbiedingen?

Elke week hebben we Bonusaanbiedingen. Je krijgt korting door je Bonuskaart te scannen bij het betalen van je boodschappen. Je vindt de Bonusaanbiedingen in de Bonusfolder en op onze website.

Hoe berekenen jullie de Bonuskorting?

2e gratis of 2=1: je krijgt 50% korting op de totaalprijs van 2 producten.

2+1 gratis: je krijgt 33,3% korting op de totaalprijs van 3 producten.

2e halve prijs: je krijgt 25% korting op de totaalprijs van 2 producten.

Waarom betaal ik een andere prijs dan in de Bonusfolder?

Soms geven we Bonuskorting op een groep producten. Bijvoorbeeld: alle olijfolie 25% korting. In de Bonusfolder en op onze website geven we dan voorbeelden van een Bonusartikel met een Bonusprijs. Bij andere Bonusartikelen kan de prijs wat hoger of lager zijn.

Hoe werken Bonusaanbiedingen als ik online boodschappen bestel?

Als je een Bonuskaart hebt, kan je ook online Bonuskorting krijgen. Check wel even of je je Bonuskaart al hebt toegevoegd aan ‘Klantenkaarten’ in je profiel.

Elke week zijn er nieuwe Bonusaanbiedingen. Als je online bestelt, gelden de aanbiedingen van de week waarin jij je boodschappen laat bezorgen. Dus als je gaat bestellen, kies dan éérst een bezorgmoment. Zo weet je zeker dat je de goede aanbiedingen ziet.

Sommige Bonusartikelen kun je alleen in de winkel kopen en niet online. Die herken je in de Bonusfolder aan een grijs winkelwagentje met een streep erdoor.

Soms heb je 2 producten nodig om de Bonuskorting te krijgen. Bijvoorbeeld bij 2e gratis, 1+1 gratis of 2e halve prijs. Voeg dan zelf 2 producten toe aan je bestelling. Dat gaat niet automatisch.

Een product in de Bonus is uitverkocht. Kan ik toch korting krijgen?

Ja, vaak wel! Ga even langs bij de servicebalie. Dan kunnen we de Bonusaanbieding met een week voor je verlengen. Dat zetten we dan op je Bonuskaart. Zo krijg je alsnog korting als het product er weer is.

Let op: dit geldt niet voor op=op aanbiedingen. En ook niet voor artikelen die de winkel normaal niet verkoopt. Als die artikelen op zijn, zijn ze ook echt op.

Praat met AH