Pastasalade met zalm
Dol op typisch Italiaanse pastasalade met zalm en zoek je naar de beste recepten? De lekkerste selectie recepten voor pastasalade met zalm op een rij.

Zomerse pastasalade met zalm maken: zo doe je dat
Ingrediënten
4 personen
300 g
fusilli
1
komkommer
400 g
rivolo-cherrytomaten
90 g
koelverse pestospread
85 g
rucola
250 g
warmgerookte zalmstukken
- Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in dunne plakjes van een ½ cm. Halveer de tomaten.
- Giet de pasta af in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Meng de pasta met de pestospread, rucola, komkommer, tomaat en verdeel de zalm in stukken erover. Breng op smaak met peper en zout.