Lekker koken in de zorg

Lekker koken in de zorg

De Allerhande-recepten voor de zorg: die passen bij het dieet van je cliënten, kosten maximaal € 3,50 per persoon en smaken verrukkelijk. Je kunt ze heel eenvoudig aanpassen aan het aantal mensen voor wie je kookt.

De vraag ‘Wat eten we vandaag?’ komt elke dag terug. Ook in de zorg. Albert Heijn helpt je graag om die vraag te beantwoorden. Daarom hebben we de culinaire experts van Allerhande gevraagd om recepten te ontwikkelen speciaal voor de zorg. Ze houden rekening met speciale dieetwensen. Zoutarm bijvoorbeeld. Halal. Of diabetes-proof. Maar vooral zijn het recepten die je met plezier voor je cliënten kookt.

Je kunt de recepten online eenvoudig aanpassen aan het aantal mensen voor wie je kookt, ze kosten maximaal € 3.50 per persoon en zijn gemakkelijk te maken. Je bestelt je boodschappen met een paar muisklikken op ah.nl en je bestelling wordt bezorgd tot in je keuken.

Zomerstamppot met hüt­ten­kä­se

Zomerstamppot met hüt­ten­kä­se

  1. Schil de zoete aardappelen, snijd ze in gelijke stukken en kook ze in water met eventueel zout in 10 min. gaar. Kook de tuinerwten de laatste minuut mee.
  2. Snijd ondertussen de salade-ui in ringen. Giet de aardappelen en tuinerwten af. Schep de helft van de hüttenkäse erdoor en stamp met de pureestamper tot een grove puree. Schep de salade-ui, kip en botersla door de puree en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met de rest van de hüttenkäse.