Laat de mangostukjes ontdooien. Rooster de pistachenoten in een koekenpan zonder olie of boter 3 min. Laat iets afkoelen, hak grof en doe in een schaaltje. Pers de limoen uit. Doe de mango met het limoensap in een blender en pureer tot een dikke saus. Doe in een schaaltje.
Klop de slagroom stijf met de basterdsuiker en doe in een schaaltje. Snijd de cake in blokjes van 2 x 2 cm. Doe de frambozen, meringues en cake ook in aparte schaaltjes en zet op tafel. Laat iedereen zelf zijn toetje samenstellen.
Blenderrecepten
Heb jij ‘m al, een blender? Onmisbaar voor smoothies en shakes, maar ook heel handig voor salsa’s, pesto’s en soepen.
Mango meringue mess
Ingrediënten
Aantal personen
500 gram diepvries mango stukjes | |
4 eetlepel ongezouten pistachenoten | |
1 limoen | |
500 ml verse slagroom | |
2 eetlepel witte basterdsuiker | |
350 gram roombotercake | |
125 gram verse frambozen | |
4 meringues* |
Dit heb je nodig
blender