Blenderrecepten

Heb jij ‘m al, een blender? Onmisbaar voor smoothies en shakes, maar ook heel handig voor salsa’s, pesto’s en soepen.

Mango meringue mess

Ingrediënten

Aantal personen

500 gram diepvries mango stukjes

4 eetlepel ongezouten pistachenoten

1 limoen

500 ml verse slagroom

2 eetlepel witte basterdsuiker

350 gram roombotercake

125 gram verse frambozen

4 meringues*

Dit heb je nodig

  • blender

  1. Laat de mangostukjes ontdooien. Rooster de pistachenoten in een koekenpan zonder olie of boter 3 min. Laat iets afkoelen, hak grof en doe in een schaaltje. Pers de limoen uit. Doe de mango met het limoensap in een blender en pureer tot een dikke saus. Doe in een schaaltje.

  2. Klop de slagroom stijf met de basterdsuiker en doe in een schaaltje. Snijd de cake in blokjes van 2 x 2 cm. Doe de frambozen, meringues en cake ook in aparte schaaltjes en zet op tafel. Laat iedereen zelf zijn toetje samenstellen.