Wil je eens iets anders op tafel zetten dan aardappelen of rijst? Maak polenta! Dit heerlijke Italiaanse gerecht van maismeel is superveelzijdig en een leuke variatie op je vaste koolhydraatkeuze.

Lees meer

Polenta (21)

sorteer op
recept Zach­te po­len­ta

Zach­te po­len­ta

10 min.
(29)
recept Po­len­taf­riet

Po­len­taf­riet

1 u. 20 min.
(3)
recept Po­len­ta met gor­gon­zo­la

Po­len­ta met gor­gon­zo­la

1 u. 40 min.
(56)
recept Po­len­ta la­sag­ne bo­log­ne­se

Po­len­ta la­sag­ne bo­log­ne­se

1 u. 15 min.
(44)
recept Krui­di­ge po­len­ta­pun­ten

Krui­di­ge po­len­ta­pun­ten

50 min.
(12)
recept Ta­co’s met cris­py po­len­ta-hal­lou­mi

Ta­co’s met cris­py po­len­ta-hal­lou­mi

20 min.
(8)
recept Ro­mi­ge po­len­ta met par­ra­no snip­pers

Ro­mi­ge po­len­ta met par­ra­no snip­pers

20 min.
(4)
recept Par­me­zaan­po­len­ta met pul­led chic­ken

Par­me­zaan­po­len­ta met pul­led chic­ken

55 min.
(32)
recept Ge­gril­de po­len­ta met lams­ko­te­let­ten

Ge­gril­de po­len­ta met lams­ko­te­let­ten

1 u. 10 min.
(28)
recept Me­di­ter­ra­ne rund­vlees­ra­gout met po­len­ta

Me­di­ter­ra­ne rund­vlees­ra­gout met po­len­ta

3 u. 40 min.
(48)
recept Ro­mi­ge po­len­ta met Ita­li­aan­se groen­ten en een ei­tje

Ro­mi­ge po­len­ta met Ita­li­aan­se groen­ten en een ei­tje

20 min.
(6)
recept Hol­land­se po­len­ta met een kro­kant kaas­laag­je

Hol­land­se po­len­ta met een kro­kant kaas­laag­je

50 min.
(15)
recept Truf­fel­po­len­ta met knol­sel­de­rij en to­maat­jes

Truf­fel­po­len­ta met knol­sel­de­rij en to­maat­jes

40 min.
(4)
recept Ge­bak­ken po­len­ta­blok­jes met Par­me­zaan­se kaas

Ge­bak­ken po­len­ta­blok­jes met Par­me­zaan­se kaas

1 u. 10 min.
(22)
recept Par­me­zaan­po­len­ta met pul­led chic­ken en oven­to­maat­jes

Par­me­zaan­po­len­ta met pul­led chic­ken en oven­to­maat­jes

35 min.
(14)
recept Po­len­ta­taart met ge­kon­fij­te si­naas­ap­pel & si­naas­ap­pel­si­roop

Po­len­ta­taart met ge­kon­fij­te si­naas­ap­pel & si­naas­ap­pel­si­roop

2 u. 15 min.
(33)
recept Me­di­ter­ra­ne een­den­bou­ten met truf­fel­po­len­ta & par­me­zaan

Me­di­ter­ra­ne een­den­bou­ten met truf­fel­po­len­ta & par­me­zaan

2 u. 40 min.
(37)
recept Ge­bak­ken bal­sa­mi­co-fi­let­lap­jes met po­len­ta & Ita­li­aan­se roer­bak­groen­te

Ge­bak­ken bal­sa­mi­co-fi­let­lap­jes met po­len­ta & Ita­li­aan­se roer­bak­groen­te

15 min.
(7)
recept Ge­ma­ri­neer­de zalm­f­rit­ters

Ge­ma­ri­neer­de zalm­f­rit­ter­s

1 u. 20 min.
(31)
recept Kal­koen­dij met sa­lie en aman­de­len met kro­kan­te gnoc­chi

Kal­koen­dij met sa­lie en aman­de­len met kro­kan­te gnoc­chi

1 u. 40 min.
(2)
recept Slow ro­a­sted ros­bief met groe­nekrui­den­korst

Slow ro­a­sted ros­bief met groe­nekrui­den­korst

1 u. 15 min.
(42)

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.