Recepten met oesterzwammen
Recepten met oesterzwammen

Recepten met oesterzwammen

Pittige pappardelle met oesterzwam
Pittige pappardelle met oesterzwam

Pittige pappardelle met oesterzwam

Ingrediënten

voor 4 personen
  • 4 braadworsten
  • 1 rode peper
  • 1 el traditionele olijfolie
  • 1 teen knoflook
  • 300 g oesterzwammen
  • 300 g pappardelle
  • 75 g Pecorino Romano
  • 20 g verse platte peterselie
Zet producten op mijn lijst
  1. Verwijder het vel van de braadworsten. Halveer de rode peper in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn.
  2. Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees in 4 min. bruin en gaar. Pers de knoflook uit. Scheur de oesterzwammen in stukken. Voeg de peper, oesterzwammen en knoflook toe en bak nog 3 min. mee.
  3. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  4. Rasp de kaas en snijd de peterselie fijn. Giet de pasta af en schep samen met de kaas en peterselie door het worst-oesterzwammengsel. Serveer direct.