Semifreddo

Semifreddo met frambozen
Semifreddo met frambozen

Semifreddo met frambozen

Ingrediënten

voor 4 personen
  • 100 g witte chocolade
  • 250 ml verse slagroom
  • 4 el kristalsuiker
  • 250 g Griekse yoghurt
  • 125 g verse frambozen
Zet producten op mijn lijst
  1. Rasp de chocolade grof. Klop in een kom de slagroom met de suiker stijf. Spatel dit voorzichtig door de yoghurt. Schep de chocolade en ⅔ van de frambozen erdoor. Bekleed de kommetjes met een ruim vel vershoudfolie, zodat de folie over de rand hangt. Verdeel het frambozenyoghurtmengsel over de kommetjes en zet ze 2 uur in de vriezer.
  2. Til ze aan de folie voorzichtig uit de kommetjes en keer de porties elk om op een bordje. Verwijder de folie. Garneer met de overgebleven frambozen en serveer direct.