
Semifreddo
Zelf semifreddo maken? Wij zetten de lekkerste semifreddo recepten voor je op een rij. Dat wordt smullen!

Semifreddo met frambozen
Ingrediënten
voor 4 personen- 100 g witte chocolade
- 250 ml verse slagroom
- 4 el kristalsuiker
- 250 g Griekse yoghurt
- 125 g verse frambozen
- Rasp de chocolade grof. Klop in een kom de slagroom met de suiker stijf. Spatel dit voorzichtig door de yoghurt. Schep de chocolade en ⅔ van de frambozen erdoor. Bekleed de kommetjes met een ruim vel vershoudfolie, zodat de folie over de rand hangt. Verdeel het frambozenyoghurtmengsel over de kommetjes en zet ze 2 uur in de vriezer.
- Til ze aan de folie voorzichtig uit de kommetjes en keer de porties elk om op een bordje. Verwijder de folie. Garneer met de overgebleven frambozen en serveer direct.