bewaar
Pizza met witte kaasblokjes
Pizza met witte kaasblokjes
bewaar

Pizza met witte kaasblokjes

20 min. bereiden
20 min. wachten
57waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

rode uien

2 el

olijfolie

1 pak

mix voor pizzabodem

75 g

rozijnen

50 g

pijnboompitten

8

zongedroogde tomaten

4 el

rode pesto

200 g

witte kaasblokjes

Aan de slag

Uien pellen en in ringen snijden. In braadpan olie verhitten en ui in ca. 10 minuten zachtjes smoren. Intussen oven voorverwarmen op 225 ºC of gasovenstand 5. Pizzadeeg maken volgens gebruiksaanwijzing. Deeg uitrollen en over bakplaat verdelen. Ui mengen met rozijnen en pijnboompitten. Tomaten in reepjes snijden en door uimengsel scheppen. Deeg besmeren met pesto. Uimengsel erover verdelen en bestrooien met peper. Kaasblokjes erboven verkruimelen. Pizza in midden van oven in ca. 20 minuten gaar bakken. Lekker met kropsla met yoghurtdressing.