bewaar
Gwyneth Paltrows gebakken bloemkool
Gwyneth Paltrows gebakken bloemkool
bewaar

Gwyneth Paltrows gebakken bloemkool

15 min. bereiden
45 min. wachten
161waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 blik

kikkererwten in blik

7 el

extra vergine olijfolie

1 mespunt

grof zeezout

1

bloemkoolroosjes

1 el

dijonmosterd

1 el

grove mosterd

1 el

wittewijnazijn

10 g

verse platte peterselie

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2

Doe de kikkererwten en bloemkool in een grote braadpan met 3 eetlepels olijfolie en een flinke snuf zout. Bak ze, onder nu en dan roeren, ongeveer 45 minuten tot alles mooi bruin is en de bloemkool vrij zacht.

3

Klop intussen de 2 soorten mosterd, de azijn en 4 eetlepels olijfolie met een flinke snuf zout en versgemalen zwarte peper door elkaar. Hussel de mosterddressing en de peterselie door de nog warme groenten. Serveer warm of op kamertemperatuur.