bewaar
Gestoofde gehaktballetjes met paksoi
Gestoofde gehaktballetjes met paksoi
bewaar

Gestoofde gehaktballetjes met paksoi

Even kort gestoofd in kokosmelk en klaar is dit gerecht!

15 min. bereiden
372waarderingen

Ingrediënten

4 personen

275 g

notenrijst

2 struiken

paksoi

2 el

traditionele olijfolie

12

rundergehaktballetjes

100 g

boemboe rendang

200 ml

kokosmelk

Even kort gestoofd in kokosmelk en klaar is dit gerecht!

Aan de slag

1

Bereid de notenrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de paksoi in repen van 4 cm breed.

2

Verhit de olie in een braadpan en bak de runderballetjes in 5 min. rondom bruin. Neem uit de pan en fruit in dezelfde pan de boemboe op middelhoog vuur. Voeg na 1 min. de paksoi toe en roerbak 1 min. Houd het groene deel van de paksoi achter. Voeg de kokosmelk en balletjes toe en laat op laag vuur zonder deksel op de pan 5 min. stoven. Voeg de laatste minuut het groen van de paksoi toe. Serveer de stoof met de rijst.

Kool snijden

Instructievideo - 01:26 min.