bewaar
Smaakvolle truffelpenne met broccoli
Smaakvolle truffelpenne met broccoli
bewaar

Smaakvolle truffelpenne met broccoli

6 ingrediënten, 15 minuten: meer heb je niet nodig voor deze rijke pasta.

15 min. bereiden
349waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

volkorenpenne

600 g

koelvers broccoliroosje

1 el

traditionele olijfolie

250 g

magere gerookte spekreepjes

80 g

truffel-paddenstoel­entapenade

60 g

walnoten

6 ingrediënten, 15 minuten: meer heb je niet nodig voor deze rijke pasta.

Aan de slag

1

Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer ondertussen de broccoliroosjes en kook ze in 4 min. beetgaar.

2

Verhit de olie in een koekenpan. Bak de spekreepjes in 3 min. uit. Schep de broccoli en tapenade erdoor en houd op laag vuur warm. Hak de walnoten grof. Schep de pasta met de walnoten door het spek-broccolimengsel. Voeg peper toe en serveer.

tip

bereidingstipBestrooi de pasta voor een extra kruidige smaak met 2 tl gedroogde tijm.