Risotto met kip, gember en oesterzwammen

In dit gerecht gaat risotto buiten de gebaande paden met gember, sojasaus en oesterzwammen.

515 kcal

30 min. bereiden

2.8/5

(103)

Ingrediënten

Aantal personen

2002 week 26-27 - 2002 week 26-27

Aan de slag

  1. Snipper de ui. Verhit in een braadpan 2 el olie en bak de ui met de gemberpoeder ca. 2 min. Maak de oesterzwammen schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Voeg de oesterzwammen toe en bak ca. 2 min mee. Voeg de risottorijst toe en bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking met het water en 3 el sojasaus.

  2. Snijd de kip in stukjes. Verhit in een grote koekenpan de rest van de olie. Bak hierin de kipfilet ca. 5 min. Voeg de groentemix toe en bak nog ca. 3 min. mee.

  3. Schep de risottorijst en het groentekipmengsel door elkaar. Breng op smaak met de rest van de sojasaus, peper en zout.

  • Risotto maken

    Instructievideo - 04:45 min.

Wat vond je van dit recept?

Risotto met kip, gember en oesterzwammen

In dit gerecht gaat risotto buiten de gebaande paden met gember, sojasaus en oesterzwammen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig