bewaar
Kip met Chinese roerbakmix
Kip met Chinese roerbakmix
bewaar

Kip met Chinese roerbakmix

20 min. bereiden
10 min. wachten
93waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

zilvervliesrijst

400 g

kipfilet

1 el

kerriepoeder

4 el

zonnebloemolie

200 ml

kokosmelk

1

courgette

400 g

Chinese wokgroente taugé-rode paprika

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de kipfilet in reepjes. Bestrooi de kip met het kerriepoeder en schep om. Laat 10 min. afgedekt staan. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de kip 2 min. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Schep de kip en kokosmelk in een schaal en maak de wok schoon.

2

Snijd de courgette in halve plakjes. Verhit de rest van de olie en bak de courgette 2 min. Voeg de roerbakmix toe en bak nog 2 min. Schep de kip en kokosmelk terug in de wok en warm nog 4 min. door. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de rijst.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.