bewaar
Vegetarische wokschotel met cashewnoten
Vegetarische wokschotel met cashewnoten
bewaar

Vegetarische wokschotel met cashewnoten

15 min. bereiden
85waarderingen

Ingrediënten

2 personen

200 g

witte snelkookrijst

4 el

zonnebloemolie

175 g

Valess roerbakblokjes

400 g

Chinese wokgroente taugé-rode paprika

½ cm

verse gember

3 el

Japanse sojasaus

2 el

ongezouten cashewnoten

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de roerbakblokjes 2 min. op hoog vuur. Neem de blokjes met een schuimspaan uit de wok.

2

Verhit de rest van de olie in een wok en bak al omscheppend de wokgroenten op hoog vuur 4 min. Pers de gember inclusief de schil in een knoflookpers boven het gerecht.

3

Doe de roerbakblokjes terug in de pan en schep het geheel om, breng op smaak met de sojasaus. Verdeel de rijst over de borden en leg het groentemengsel ernaast. Bestrooi het gerecht met de cashewnoten.